Προφίλ

  1. Αρχική
  2. Προφίλ

 

Η εταιρεία mitsopoulos-tiles είναι μια σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του αγοραστικού της κοινού. Στόχος μας είναι να υλοποιούμε την φαντασία των πελατών μας και να δημιουργούμε νέους τρόπους χρήσης του χώρου σας συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας με ποιοτικά υλικά.

Είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή κατασκευαστή, η εταιρεία mitsopoulos-tiles προσφέρει ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση.

Εγγυόμαστε την ποιότητα μας , ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ με επώνυμους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των ειδών υγιεινής Gsi- Bocchi - Kerafina - Karag - Mapei- Teka - Huida -Kuppersbusch - Carron - Roca- La torre και παρέχουμε ποικιλία σε σχέδια και υλικά.

Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους προμηθευτές στο χώρο, αποκτήσαμε την εμπειρία και τη γνώση που μας επιτρέπει να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε δίνοντας λύσεις σε οποιαδήποτε κατασκευαστική δυσκολία στον τομέα της οικοδομής.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των υλικών σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας,στις καλύτερες τιμές της αγοράς.